maandag 17 januari 2022

Alles over Alblasserdam

Springkussen van Mondial Movers nu ook op het Havenfestival

8 september 2016

ALBLASSERDAM - Tijdens het Havenfestival is het mogelijk om eens lekker te springen in een van de verhuiswagens van het aan de Kelvinring gevestigde verhuisbedrijf.

Het komt niet vaak voor dat het springkussen in Alblasserdam is, want ook de andere 27 vestigingen in het land maken graag gebruik van deze speelse verhuiswagen.

De verhuiswagen wordt bewaakt door het kantoorpersoneel van Mondial Movers, dat deze gelegenheid aangrijpt om gelijk te collecteren voor “De Verhuisfamilie”, het goede doel dat door het bedrijf is opgericht en inmiddels tot het gezamenlijk goede doel van alle Erkende Verhuizers in Nederland is uitgeroepen.

De jeugdige springers en hun ouders zal worden gevraagd vrijwillig een kleine bijdrage te storten in de speciale verhuisdoos. Met het geld kan de Stichting De Verhuisfamilie weer zorgen dat arme, eenzame medeburgers ook daadwerkelijk kunnen verhuizen.

Deel dit bericht met je vrienden!