dinsdag 26 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Vijfentwintig geslaagden tijdens dilomazwemmen bij Wiekslag

24 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was het feest in zwembad Blokweer want 25 kinderen deden met goed gevolg zwemexamen. Nadat zij aan hun ouders hadden laten zien dat zij zichzelf kunnen redden in het water, zelfs met kleding aan, ontvingen zij na afloop een groot applaus en gingen vol trots met het behaalde diploma op de foto.

Geslaagden Diploma A:
Corné van den Burger, Corstiaan Hakkesteeg, Jasmijn Kroeze, Jermaine van der Wolk, Julia Blok, Levi Verboom, Marthe Nieuwenhuijse, Melle Rietveld en Marina van Zanten.

Geslaagden Diploma B:
Angelo Curallambra, Joost Boers, Tymo van der Hoogt, Winona Kool,  Jouke Vreeken, Julian van de Vreede, Justen Slingerland,  Marnix Toes, Roos Jongeneel, Wilbert Noorland, Yfke van Bochove en Thijmen Wesdorp.

Diploma C:
Ilana Cruden, Evan van Dijk, Sophie Manni en Imke Stout.

Lees meer over:

zwemmen blokweer wiekslag
Deel dit bericht met je vrienden!