woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Sluiting Grillroom Jaffa per 1 januari 2017

17 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - De burgemeester van de gemeente Alblasserdam, Jaap Paans, heeft op 15 november 2016 besloten om de verleende drank- en horecavergunning en exploitatievergunning van de exploitant van Shoarma Grill Room Jaffa op de Dam 73 per 1 januari 2017 in te trekken.

Aanleiding
Op 5 oktober 2016 heeft er in de Shoarma Grill Room Jaffa, een integrale horeca controle plaatsgevonden. Hierbij zijn met goedvinden van de exploitant de ruimten in het pand gecontroleerd door medewerkers van onder andere de politie, Belastingdienst, Douane en toezichthouders van de gemeente Alblasserdam.

Overtredingen
Tijdens deze controle zijn door toezichthouders van de gemeente Alblasserdam meerdere overtredingen en misstanden geconstateerd. Deze zien met name toe op strijdigheden met de eisen gesteld in de Drank- en Horecawet en de Wet Algemene bepalingen omgevingsrecht. Het gaat in hoofdlijnen om: illegale exploitatie van een koffiebar op de begane grond illegale bewoning van nevenruimten en illegaal aanbieden van kansspelen en niet voldoen aan de eisen gesteld in wet- en regelgeving en op basis daarvan verleende drank- en horeca- alsmede exploitatievergunningen.

Toekomstige aanvragen
Burgemeester Paans: "We zullen we bij toekomstige aanvragen, zowel vooraf als achteraf, controleren op de wet- en regelgeving en eventueel op te verlenen vergunning en voorwaarden. We willen immers dat het in Alblasserdam veilig en gezellig uitgaan is."

Bron foto: Google Streetview.

Zie ook:

Lees meer over:

burgemeester dam shoarma
Deel dit bericht met je vrienden!