vrijdag 7 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Minioren Wiekslag presteren boven verwachting.

21 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Zaterdag 19 November stond de jaarlijkse miniorenclubmeet op de agenda voor de jongste zwemmers van Wiekslag. De verwachtingen waren niet hoog gespannen omdat er met een kleine groep werd afgereisd naar Dordrecht.

Maar jeugdtrainster Samia de Graaf werd verrast door haar pupillen door de enorme strijd die werd geleverd. Niet alleen werden er maar liefst 22 pr’s gezwommen door 12 kinderen. De punten die hiermee bij elkaar werden gezwommen resulteerde in een prachtige 2e plaats voor de ploeg uit Alblasserdam.

Hierdoor werd voor het 2e achtereenvolgende jaar een beker mee naar huis genomen. Een prachtig resultaat! Individuele prijzen waren er voor Dide Povily met 1x goud en 1x zilver, Robin Vermeulen met 1x goud en 1x brons, en Yuni Huizer met 3x brons.

Aan de jaarlijkse clubmeet wordt door de KNZB altijd een thema gekoppeld. Dit jaar was het thema piraten en zeemeerminnen. De hele ploeg, inclusief ploegleiders, was prachtig verkleed als  piraten en zeemeerminnen.

Wiekslag kijkt terug op een leuke en gezellige wedstrijd waar ook bovenverwachting goed gepresteerd is.

Lees meer over:

zwemmen minioren knzb jeugdtrainer
Deel dit bericht met je vrienden!