donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Businessclubleden ontbijten en lezen voor op De Twijn

26 januari 2017

ALBLASSERDAM - Traditiegetrouw doet Chr. IKC De Twijn in Alblasserdam mee aan de Nationale Voorleesdagen. Net als vorig jaar verzorgde Businessclub De Twijn het voorlezen in alle 17 groepen. Van kinderopvang, peuterspeelzaal tot de oudsten in groep 8. Een groot deel van de voorlezende clubleden waren mannen, want zij hebben een groot en positief effect op het leesgedrag van kinderen. En daar dragen we dan graag aan bij.

Na een gezamenlijk ontbijtje voor de voorlezers en de leerkrachten op beide locaties (Parallelweg en Pieter de Hoochplaats) ging iedere voorlezers naar zijn of haar groep om een spannend, humoristisch, lief of bijzonder verhaal voor te lezen. Ondertussen genoten de kinderen van hun eigen meegebrachte ontbijtje.

Het was opnieuw een gezellige ochtend. Iedereen genoten, van baby tot voorlezer. Met heel veel dank aan de voorlezende clubleden.

Deel dit bericht met je vrienden!