donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Raphaël en Timo zwemmen goede tijden op NJJK in Eindhoven

30 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Van donderdag 26 t/m zondag 29 januari stonden in Eindhoven de Nederlandse Jeugd en Junioren kampioenschappen geprogrammeerd. Namens Wiekslag verschenen Raphaël Booman en Timo Huizer aan de start.

Raphaël plaatste zich door de limiet op de 100 school te zwemmen en mocht daarom ook starten op de 200 school. Op die laatste afstand verscheen hij donderdagochtend aan de start. Raphaël zwom een tijd van 2.51.71. Goed voor een pr van 4 seconden en plaats 20.

Op zaterdagochtend zwom hij de 100 school. Op deze afstand eindigde hij als 17e met een tijd van 1.17.80 en dat was tevens een verbetering van zijn pr met 0.45 seconde.

Timo Huizer mocht starten op de 400 wissel. Timo zwom op zondagochtend,  tikte aan na 6.05.61 en eindigde daarmee op een 21e plaats. Voor beide zwemmers was het de eerste keer dat ze op het NJJK acteerden en daar mogen ze trots op zijn.

Lees meer over:

zwemmen wiekslag nk
Deel dit bericht met je vrienden!