donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Peuterspeelgroep De Twijn breidt uit

31 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Christelijk integraal kindcentrum De Twijn van PIT kinderopvang & onderwijs is met ingang van 1 februari vier ochtenden per week geopend. Bovendien kunnen er voortaan ook 2- en 3-jarigen met een indicatie voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE) terecht.

Peuterspeelgroep De Twijn is in september 2016 op de locatie Parallelweg van start gegaan. “Met onze kindgerichte aanpak en doorgaande ontwikkelingslijn tot 13 jaar voorzien we duidelijk in een behoefte,” aldus Leonie Pijl, teamleider het jonge kind van De Twijn. De leiding van de peuterspeelgroep is in handen van Carlijn van Zanten. Zij heeft ook als leerkracht op kindcentrum De Twijn gewerkt en kan deze ervaring goed gebruiken bij het spelenderwijs voorbereiden van de peuters op het basisonderwijs. “We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling op lichamelijk, sociaal, emotioneel, motorisch en cognitief gebied van de peuters. Dat gaat allemaal spelend. Als één team, met één visie doen we er alles aan om ieder kind zijn of haar talenten te laten ontdekken en optimaal te ontwikkelen.” 

Peuterinstuif
Christelijke peuterspeelgroep De Twijn is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 11.30 uur. Peuters en ouders die vrijblijvend willen kennismaken, zijn van harte welkom op de Peuterinstuif op woensdag 1 februari van 9.00 tot 10.30 uur. Samen liedjes zingen, dansen, spelen, plezier maken, knutselen en spelend leren: leuk.

Bron foto: Peuterinstuif de Twijn.

Lees meer over:

onderwijs kindcentrum opvang vve
Deel dit bericht met je vrienden!