dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Ondernemersverenigingen Drechtsteden slaan tijdens vergadering in Landvast de handen ineen

8 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op dinsdag 7 februari 2017 hebben de ondernemersverenigingen die actief zijn in de regio Drechtsteden gezamenlijk de handen ineengeslagen om tot een nauwe onderlinge samenwerking te komen.

Tijdens een feestelijk moment gedurende de vergadering van het Drechtstedenbestuur ondertekenden alle voorzitters van deze verenigingen een Convenant dat deze samenwerking onderstreept. “Omdat zoveel van de besluitvorming die ons allen lokaal aangaat, steeds vaker op het niveau van het Drechtstedenbestuur of zelfs op provinciaal en landelijk niveau plaatsvindt, is het goed dat de  samenwerkende Ondernemersverenigingen Drechtsteden elkaar hebben gevonden in dit Convenant”, zo merkte één van de voorzitters bij de ondertekening het treffend op.

“De onderlinge relaties waren al goed en wij werkten al veel op informele basis samen, maar nu is dit dan formeel bestendigd door middel van dit Convenant. Wij kijken uit naar een verdergaande onderlinge samenwerking en natuurlijk naar een goede samenwerking met het Drechtstedenbestuur. Alles in het belang van een sterk Drechtsteden”.

Onder de naam Federatie Samenwerkende Ondernemersverenigingen Drechtsteden zijn de volgende ondernemersverenigingen verenigd:
- Ondernemersvereniging Nieuw-Lekkerland,
- Ondernemersvereniging Zwijndrecht,
- Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen,
- Ondernemersvereniging Papendrecht,
- Dordrechtse Ondernemersvereniging D.O.V.,
- Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam,
- Werkgevers Drechtsteden,
- OV de Noord,
- Vereniging Ambachtse Ondernemers,
- Ondernemersvereniging Heerjansdamse Hazewinden
- Ondernemers Kring Alblasserdam.

Bijschrift bovenste foto: Federatie Samenwerkende Ondernemersverenigingen Drechtsteden samen met de burgemeester van Dordrecht en voorzitter Drechtstedenbestuur Arno Brok (foto © Rinie Boon)

Foto hierboven: Anneke Maagdenburg, voorzitter DOV. (Foto © Rinie Boon)

Foto hierboven: Bas Ort, voorzitter OKA (Foto © Rinie Boon)

Foto hierboven: Teun Muller, voorzitter WD en Federatie (Foto © Rinie Boon)

Deel dit bericht met je vrienden!