woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Automobilist aangehouden na aanrijding in Noordtunnel

13 maart 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Donderdagmiddag rond 14.30 uur vond een aanrijding plaats in de Noordtunnel bij Alblasserdam waarna één van de partijen doorreed zonder zich kenbaar te maken. Hij werd later aangehouden.

Aanrijding op A15
Twee automobilisten reden op de A15 van Rotterdam naar Gorinchem toen ze elkaar raakten. Eén van de twee auto's werd tegen de tunnelwand gedrukt en raakte zwaar beschadigd. De bestuurder, een 45-jarige man uit Waddinxveen, bleef ongedeerd.

De ander reed na de aanrijding door, maar hij is naar aanleiding van getuigenverklaringen en onderzoek door de politie op vrijdag 10 maart gearresteerd. Het is een 48-jarige man uit Hendrik-ido-Ambacht.

De politie onderzoekt wat er precies is voorafgegaan aan de aanrijding en of er sprake is van opzet.

Deel dit bericht met je vrienden!