Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Informatiemarkt nieuwe koopappartementen Hof en Singel in Sportcentrum Blokweer'
17mrt 2017

Informatiemarkt nieuwe koopappartementen Hof en Singel in Sportcentrum Blokweer

ALBLASSERDAM - Op 25 maart houdt ontwikkelaar Herkon tussen 11.00 en 13.00 uur een informatiemarkt in sportcentrum Blokweer over 26 nieuwbouw koopwoningen in woonwijk Hof & Singel. De appartementen worden gepresenteerd en u kunt erop reageren. De 26 appartementen bieden voor elk wat wils. Er zijn grotere 3 of 4 kamerappartementen of compactere 2 kamerappartementen, voorzien van een dakterras, balkon of tuin.

Ontwerp optimaliseren
Richard Revier, ontwikkelingsmanager bij Herkon: “Met de feedback die wij tijdens deze informatiemarkt uit de markt ontvangen, kijken wij of wij zaken nog kunnen optimaliseren, zoals bijvoorbeeld de indeling van de appartementen. Vervolgens hopen we dan in de eerste helft van mei met het definitieve plan in verkoop te gaan”.

Parkachtige wijk
De wijk Hof & Singel is gelegen midden in Alblasserdam. De opzet is parkachtig, met water, bruggetjes en grote bomen. De eerste twee fases, bestaande uit vooral eengezinswoningen en twee-onder-een-kap-woningen, zijn gerealiseerd en bewoond. Het nieuwe appartementencomplex komt langs de rand van het plan. Het voorlopige ontwerp van het appartementencomplex is klaar. De gekozen materialisatie sluit goed aan bij de woningen uit de eerdere fasen. Met maar drie bouwlagen en vier in het midden, voegt het zich mooi in de omgeving.

Bron: Gemeente Alblasserdam

Zie ook:
Bewoners van Hof en Singel kiezen speeltoestellen (wo, 14 dec 2016)
Bewoners Hof en Singel kiezen zelf speeltoestellen (do, 8 dec 2016)
Woningbouwproject 'Hof en Singel' na acht jaar bijna gereed (do, 24 nov 2016)
20 nieuwe woningen in Hof en Singel (do, 3 mrt 2016)
Woningbouw Hof en Singel van start (vr, 9 mrt 2012)


Deel dit bericht met je vrienden!