zaterdag 28 november 2020

Alles over Alblasserdam

Truckerstocht geeft enorm veel plezier aan de deelnemers

15 mei 2017

ALBLASSERDAM - Zaterdag voor moederdag stond de Alblasserwaard wederom in het teken van de Truckerstocht. Een jaarlijks terugkerend indrukwekkend evenement dat als doel heeft circa 100 verstandelijk beperkten een geweldige dag uit te bezorgen. Voor de organiserende Lions Club Alblasserwaard Souburgh een relatief klein gebaar, voor de Alblasserwaard een leuk evenement, maar voor de deelnemers een enorm groot plezier.

Dit jaar hebben ruim 85 historische en nieuwe trucks meegereden. Met hun eregasten aan boord maakten zij een rondrit van 65 kilometer door de prachtige Alblasserwaard. Ook dit jaar was er met zorg een route uitgestippeld. De dag begon met een feestelijke ontvangst van de deelnemers, waarna het startschot voor deze 15e editie van de Truckerstocht door Burgemeester Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam werd gegeven.

De lange stoet van trucks vertrok om 10.45 uur vanaf het terrein van Maat Transport aan de Edisonweg in Alblasserdam.

Foto's: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!