woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Nieuw-Lekkerlanders verrassen met winst Intro Voetbaltoernooi Alblasserdam

23 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het voetbaltoernooi van Intro Personeel heeft dit jaar een verrassende winnaar opgeleverd. Het voetbalteam van Meubelfabriek Van der Plaat won de achtste editie van het jaarlijkse toernooi. Hoveniersbedrijf ’t Hoen werd in de finale met 2-1 verslagen.

Even leek Hoveniersbedrijf ’t Hoen weer aan de haal te gaan met de toernooizege. De winnaars van vorig jaar stonden lange tijd met 1-0 voor, totdat Bert Suijker twee keer scoorde. Daarna werden er geen goals meer gemaakt en kon het voetbalteam van Meubelfabriek Van der Plaat de bokaal in ontvangst nemen. Opvallend genoeg deed het team uit Nieuw-Lekkerland voor het eerst mee aan het toernooi. Dat deze voetballers er direct met de winst vandoor gingen mag dus wel een buitengewone prestatie worden genoemd.

Het was inmiddels alweer de achtste editie van het toernooi. Er deed een recordaantal van dertig teams mee aan het voetbaltoernooi. Vrijwel alle velden van voetbalvereniging Alblasserdan waren dan ook bezet met fanatiek voetballende teams. Met passie en strijd werd er gevochten om de zege. Ook aan doelpunten ontbrak het niet.

Buiten de lijnen was het toernooi zeker zo succesvol als binnen de lijnen. De scheidsrechters van de vereniging zorgden ervoor dat de wedstrijden eerlijk verliepen. Vrijwilligers van de voetbalvereniging zorgden voor een uitstekende barbecue. Bezoekers en relaties van Intro Personeel konden onder het genot van een hamburger, een biertje of een andere lekkernij met elkaar bijpraten. Kortom, ook bij deze editie van het Intro Voetbaltoernooi was het zowel in als buiten het veld weer genieten.

Foto: Ton de Bruin

Lees meer over:

voetbal toernooi intro personeel
Deel dit bericht met je vrienden!