woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

17e editie SNS Avondvierdaagse succesvol verlopen

26 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse SNS Avondvierdaagse is mede door de vele vrijwilligers en het warme  weer succesvol verlopen. Het startsein werd dit jaar gegeven door Burgemeester Jaap Paans, Inge Bouter namens hoofdsponsor SNS en sponsor Aafje. De wethouder Peter Verheij hielp mee de wandelaars hun zwaarverdiende medaille uit te reiken. En een woord van dank is er ook voor presentator Kees Kleijweg. Hij verving op prima wijze onze vaste presentator, die dit jaar verhinderd was.

Het totaal aantal deelnemers is 1005 en is iets minder dan vorig jaar. De beker voor de groep met de grootste groei is dit jaar gewonnen door  “Het Palet 5km” met een groei van 70%. Ze gingen van 12 vorig jaar naar 40.

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en de muziekgroepen De Valse Noten, De Vrolijke Noot, Hooi en Strokapel en de Percussiegroep Ridderster. Veel vrijwillige verkeersregelaars zorgden er voor dat het defilé veilig en ongestoord de route kon volgen. Tijdens de optocht stonden de toeschouwers rijen dik langs de route. De deelnemers werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie. Op het Raadhuisplein kon de welverdiende medailles afgehaald worden.

Bron foto's: Alblasserdamse Avondvierdaagse

Deel dit bericht met je vrienden!