donderdag 22 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Twee leden scouting Alblasserdam verongelukt in België

8 augustus 2017

ALBLASSERDAM - Op maandag 7 augustus zijn twee leden van de scouting Alblasserdam om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. De Belgische website dhnet.be meldt dat het gaat om de 28-jarige Martijn Scheepers uit Alblasserdam en de 21-jarige Kimberley Capelle uit Nieuw-Lekkerland.

De scouting Alblasserdam meldt zelf op haar website:
"Op maandag 7 augustus 2017 heeft in de Belgische Ardennen een tragisch ongeluk plaatsgevonden, waarbij twee leden van Scouting Alblasserdam zijn omgekomen. Twee andere roverscouts zijn gewond geraakt bij het ongeluk.

Deze afschuwelijke gebeurtenis raakt ons als scouts zeer en ons verdriet is groot. Wij leven mee met de familie en vrienden die dit vreselijke verlies moeten verwerken. Wij wensen hen veel sterkte toe".

De scouting Alblasserdam was sinds zaterdag met acht leden in België op kamp, Het kamp is gisteren direct afgebroken en de leden zijn afgelopen nacht thuisgekomen. Op het terrein bij Scouting Alblasserdam hangt de vlag halfstok.

Burgemeester Jaap Paans meldt vanaf zijn vakantie via Twitter:
"Vreselijk nieuws voor families, vrienden en scouting. Vanuit Italië sterkte en kracht gewenst aan allen!

Lees meer over:

overleden scouting
Deel dit bericht met je vrienden!