Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Alblasserdamse Lotte Vogel kandidaat landelijk MBO ambassadeur' Lotte Vogel (Bron foto: Dit is MBO)
06sep 2017

Alblasserdamse Lotte Vogel kandidaat landelijk MBO ambassadeur

ALBLASSERDAM - Lotte Vogel (20 jaar) uit Alblasserdam is namens het Albeda college in Rotterdam kandidaat voor de landelijk verkiezing voor het ambassadeurschap MBO. Ambassadeurs zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Daarbij wordt verder gekeken dan het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Ambassadeur die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?
Lotte volgde de opleiding Facilitair Leidinggevende. Binnen deze opleiding onderscheidde Lotte zich door haar serieuze aanpak, getoonde inzet, sociale vaardigheden en heeft bovendien een bijzonder Facilitair zintuig ontwikkeld. In het speciale talentprogramma Youngflex wist zij postitief op te vallen door haar professionele aanpak en wijze van communiceren. Ze was in dit traject rayon leidinggevende in het project (een samenwerking met Facilicom) en was actief als leidinggevende bij defensie en scheepswerf IHC Kinderdijk. Haar bevlogenheid om leiding te geven in een moeilijke sector die sterk in ontwikkeling is gaf de doorslag. Zij vindt het heerlijk om met mensen te werken en leiding te geven en vertelt helder en concreet over de projecten Careyn en Youngflex. Ze praat vol trots over het mbo-onderwijs en is dankbaar voor alle kansen die zij heeft gekregen om zich te ontwikkelen.

Door tijdens haar opleiding een stapje harder te lopen, heeft ze al een baan gescoord in een leidinggevende functie bij GOM schoonhouden. Dat kan alleen als je kansen krijgt én pakt volgens Lotte.

Stemmen op Lotte
Op 23 november wordt bekend wie van de 39 kandidaten de nieuwe Landelijke Mbo Ambassadeur is.
Lotte hoopt op veel stemmen. Wil je haar ook steunen dan kan dat via deze website: https://www.ditismbo.nl/ambassadeurs/2017/lotte-vogelDeel dit bericht met je vrienden!