Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Feestelijke start bouw in Klein Alblas II'
12sep 2017

Feestelijke start bouw in Klein Alblas II

ALBLASSERDAM - Op maandag 11 september vond de feestelijke handeling ter viering van de start van de bouw van acht tweekappers in fase 2B van het project Klein Alblas II in Alblasserdam. Wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam en Phillip Smits, algemeen directeur van projectontwikkelaar Blauwhoed, gaven het symbolische startsein voor de bouw door een gipsblok van één van de woningen te plaatsen.
 
Voorspoedig verloop
De verkoop van deze fase van Klein Alblas is snel gegaan. De huizen zijn eind november 2016 in verkoop gegaan en waren eind februari allemaal verkocht. De kopers kunnen naar alle waarschijnlijkheid nog voor de zomer van 2018 de sleutel in ontvangst nemen.Bouw Fase 2C binnenkort van start
De tweekappers in de volgende fase, fase 2C, zijn inmiddels ook verkocht. De start van de bouw van deze fase is begin 2018 gepland.  

Klein Alblas II is een gezamenlijke ontwikkeling van projectontwikkelaar Blauwhoed en aannemer Gebroeders Blokland (Klein Alblas C.V.). De woningen zijn ontworpen door Klunder architecten.
Meer informatie op www.kleinalblas.nl.

Bron foto's: Gemeente.Deel dit bericht met je vrienden!