dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

CDA Alblasserdam kiest Arco Strop als lijsttrekker voor Gemeenteraadsverkiezingen 2018

13 oktober 2017

ALBLASSERDAM - De ledenvergadering van het CDA in Alblasserdam heeft afgelopen week Arco Strop gekozen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Arjan Kraijo werd aangewezen als beoogd wethouder voor het CDA.

Arco Strop (36 jaar) is inmiddels 4 jaar fractievoorzitter van het CDA in de Alblasserdamse gemeenteraad. “In Alblasserdam kiest het CDA al jaren voor de Kracht van Samen”, aldus de kersverse lijsttrekker. “Alleen samen kunnen burgers en overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijven Alblasserdam mooi en sterk houden”. De komende tijd zal het Verkiezingsprogramma van het CDA worden gemaakt. Hierbij nodigen we alle Alblasserdammers nadrukkelijk uit hun wensen kenbaar te maken. “We willen ons ook in de volgende periode blijven inzetten voor een groen, sportief en zorgzaam dorp”, aldus Arco Strop. Arco werkt als leidinggevende bij PostNL, hij is gehuwd en heeft 2 kinderen.

Arjan Kraijo (42) is sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen CDA wethouder in Alblasserdam. De afgelopen jaren heeft hij zich sterk gemaakt voor onder andere schone lucht, sporthal Molenzicht en ruimtelijke ordening in Alblasserdam. Zo wist hij de ontwikkeling van het Mecron Kloos terrein eindelijk vlot te trekken. “Ik heb er veel zin in om mijn werk voor Alblasserdam ook in een nieuwe periode voort te zetten”, aldus Kraijo. Arjan is gehuwd en heeft 2 kinderen.

Lees meer over:

CDA lijsttrekker
Deel dit bericht met je vrienden!