woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Groep 8 van de Ds. Joannes Beukelmanschool zit aan, aan het Burgemeestersontbijt

8 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - In de week van 6 t/m 10 november is 'Het Nationaal Schoolontbijt.' Dan ontbijten zo’n 550.000 kinderen samen op 3.000 verschillende basisscholen in Nederland. Dan is ook het zogenaamde Burgemeestersontbijt.

Burgemeester Jaap Paans had op woensdagochtend 8 november van 8:30 uur tot 9:30 uur in de Raadzaal ook een aantal schoolkinderen uitgenodigd voor een ontbijt met de Wethouders.

Net als in 265 andere Nederlandse Gemeenten gedaan wordt, schoven in de Alblasserdamse Raadzaal deze ochtend leerlingen van groep 8 van de Ds. Joannes Beukelmanschool bij het ontbijt aan. De kinderen hadden zelf het gezonde schoolontbijt meegenomen.

In de raadzaal van het gemeentehuis aten ze gezellig met de burgemeester en de wethouders hun ontbijt op en maakten ze kennis met elkaar. Zo gaven ze het goede voorbeeld voor een gezonde start van de dag.

Foto's: Joop Aret.Deel dit bericht met je vrienden!