vrijdag 30 juli 2021

Alles over Alblasserdam

Uitreiking van Social Impact Award tijdens werkgeversbijeenkomst 'Goed voorbeeld doet goed volgen'

12 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Baanbrekend Drechtsteden organiseert Werkgeversbijeenkomst met thema 'Goed voorbeeld doet goed volgen' op dinsdagmiddag 14 november 2017 vanaf 15.30 uur in Landvast aan de  Haven Alblasserdam.

Dit jaar heeft Baanbrekend Drechtsteden een primeur: De uitreiking van de Social Impact Award. Peter Heijkoop, portefeuillehouder van de Drechtsteden: "Ik ben heel blij met alle sociaal ondernemers in onze regio. En dat mogen er nog meer worden. Sociaal ondernemers zijn onmisbaar omdat zij mensen met een arbeidsbeperking aan een baan helpen, mensen die anders aan de kant staan. Het hebben van werk biedt een goede basis om een zelfstandig(er) bestaan op te bouwen en actief aan de samenleving deel te nemen."

Toelichting Social Impact Award 2017
Het realiseren van social impact speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award by Baanbrekend Drechtsteden zetten we de ondernemer met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje. Met deze award willen we zowel andere werkgevers inspireren als laten zien dat social impact ook economische impact kan hebben. Heijkoop: "Ik hoop van harte dat dit initiatief leidt tot nog meer bedrijven die zich in willen zetten voor mensen met een arbeidsbeperking!"

Voor iedereen een passende baan
Baanbrekend Drechtsteden is een samenwerkingsverband tussen de Sociale Dienst Drechtsteden, UWV en Randstad Groep Nederland. De drie organisaties brengen ieder vanuit hun eigen specialisme vraag en aanbod van werk bij elkaar.

Deel dit bericht met je vrienden!