Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Reistijd Alblasserdam- Papendrecht meer dan een uur'
13nov 2017

Reistijd Alblasserdam- Papendrecht meer dan een uur

ALBLASSERDAM - Vanochtend, maandag 13 november, zou het aan de datum liggen...., ontstond er een groot probleem op de wegen rondom de Drechtsteden. Ongelukken bij Sliedrecht en op de van Brienenoordbrug zorgden voor een waar verkeersinfarct in de Drechtsteden, en dan wordt het ook een probleem om Alblasserdam uit te komen......

Schrijver dezes was om twintig voor acht vertrokken vanuit Alblasserdam richting Papendrecht, en koos ervoor om, zoals hij altijd doet, de weg over de Dam te nemen, maar daar stond al een grote stilstaande file, wat hem deed besluiten om de weg over de Oude Torenbrug maar eens te proberen, maar dat bleek net zo'n slechte keuze, als de weg over de Dam.......: "Rond kwart voor negen was ik op mijn bestemming in Papendrecht aangekomen, ik wist niet dat de reistijd van Alblasserdam naar Papendrecht een uur was....."

Op facebook kwamen ook veel reacties op bovenstaand fileleed, en uit een van de reacties blijkt dus dat er ook gevaarlijke situaties ontstonden. Hier een kleine bloemlezing:

Saskia: Reistijd Sliedrecht - Alblasserdam met sluiproute ruim 'n uur, met recht sluipen pfff.

Patty: Ik ben even thuis aan het werk....Geen doorkomen aan....Heb 5 kwartier gestaan.

Louise: Heb vanochtend echt tien minuten voor het stoplicht gestaan, alle autos reden gewoon door en daardoor hadden we nog maar een kwartier om naar school te fietsen, helaas waren er ook geen verkeers regelaars, dus het was nogal gevaarlijk.

Wilma: Normaal wordt me zoon om 8:30 opgehaald, nu pas om 10 uur, zolang hebben ze er over gedaan

Joy: Was om 7 uur vertrokken en om 9 uur op het werk. Dordrecht-Alblasserdam-Zwijndrecht

Conny: Van Dordt naar Alblasserdam 1 uur en van Alblasserdam naar Zwijndrecht 1 uur..!

Marloes: Maar goed dat je dan niet heen en weer hoeft vandaag! Ik moest vanochtend een half uur wachten op mijn bus door alle files..Deel dit bericht met je vrienden!