Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Grootste jongerenkoor van Nederland zingt ook in Alblasserdam'
13nov 2017

Grootste jongerenkoor van Nederland zingt ook in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Het Hollands Jongerenkoor is inmiddels een bekend interkerkelijk koor in Nederland. Het koor studeert in bijna iedere provincie. Dirigent is Peter Wildeman, organist Joost van Belzen, trompettist Wilhelm Groenendijk en pianist Mark Brandwijk.

Het HJK9 zingt in 2018 voor goede doelen zoals Stepanos, Help het Doel, Stichting Draagt Elkanders Lasten, MAF, In de rechte straat, enzovoort.

Het landelijke koor zingt in diverse regio’s: (Alblasserdam, Barneveld, Boskoop/Waddinxveen, Capelle a/d IJssel, Doetinchem, Elspeet/Nunspeet, Nieuwerkerk, Genemuiden, Goes, Gorinchem, Kesteren, Lisse, Middelharnis, Terneuzen, Terwolde de Vecht en Tholen).

Het koor zingt traditiegetrouw in de Doelen in Rotterdam en zingt christelijke en klassieke muziek: psalm(bewerkingen) en geestelijke liederen van christelijke, klassieke en oude componisten.
Ook voor het komende seizoen hebben we een mooi repertoire met psalmen en geestelijke liederen samengesteld, wat origineel en uitdagend is en niet door andere koren wordt gezongen. We brengen muziek met een Boodschap! Als je tussen de 15 en de 49 jaar bent ben je hartelijk welkom.
Komende tijd geeft het koor het traditionele Eindejaarsconcert in de Doelen te Rotterdam (27 december).

Meer informatie over de repetities en hoe je lid wordt staat op de website.Deel dit bericht met je vrienden!