zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Discussieer mee over verkiezingsprogramma CDA Alblasserdam

22 november 2017

ALBLASSERDAM - Op donderdagavond 23 november aanstaande houdt de CDA-afdeling Alblasserdam een discussieavond over haar verkiezingsprogramma. Dit programma wordt opgesteld voor de verkiezingen van een nieuwe gemeenteraad die op volgend jaar maart zullen plaatsvinden.

Het programma kent al wel een motto: "Geloven in de kracht van samen" en zal worden opgebouwd rond 3 hoofdthema te weten: 1. Groen 2. Sportief 3. Zorgzaam. De verdere invulling van die thema's staat nog geheel open. Iedereen wordt uitgenodigd om ideeen en voorstellen aan te dragen om het programma inhoud te geven. De programma-commissie werkt alle suggesties verder uit. Definitieve vaststelling van het verkiezings-programma vindt plaats op 14 december. Dan beslissen de leden ook wie lijstrekker Arco Strop gaan vergezellen op de CDA-kandidatenlijst.

Voor de discussieavond op 23 november zijn leden en niet-leden welkom. Aanmelden is niet nodig. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in het bijgebouw van de Havenkerk aan de Ieplaan.

Lees meer over:

CDA avond discussie avondkerk
Deel dit bericht met je vrienden!