Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gezellig nieuwjaarconcert in Weense sferen'
08jan

Gezellig nieuwjaarconcert in Weense sferen

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 6 januari 2018 organiseerde Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam het traditionele nieuwjaarsconcert in Weense sferen.

Druk bezocht
In een goed gevulde zaal van Landvast wist dirigent Jurgen Nab het orkest te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en het publiek optimaal te laten genieten van de Weense walsen. Het orkest bleef in Weense sferen door een compilatie van muziekfragmenten uit de musical “Elizabeth” te spelen. Ook de leerlingen van opleidingsorkest Solide speelden tijdens de uitvoering van “Suite Symetrique” hun partijtje mee in het “grote” orkest. Het fanfare orkest besloot het concert met de toegift An der schöne blauen Donau.

Winterse lekkernijen
Het aanwezige publiek kon voorafgaand aan het concert genieten van een door de vereniging aangeboden consumptie. Na afloop kreeg het publiek nog een kopje erwtensoep aangeboden.

Concertagenda
Met het nieuwjaarsconcert achter de rug kijken alle onderdelen van Soli vooruit naar het Lenteconcert op zaterdag 24 maart. ’s Middags concerteren de opleidingsgroepen tijdens hun “Youth in Concert”. In de avond is het de beurt aan de Fanfare en de Melody Percussion Band om het jaarlijkse donateursconcert te verzorgen.Deel dit bericht met je vrienden!