dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

CDA Alblasserdam stelt kandidatenlijst vast

12 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - De leden van het CDA Alblasserdam hebben de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. Lijsttrekker Arco Strop wordt vergezeld door huidig raadslid Arie van ’t Zelfde (nr. 2) en de huidige burgerleden Margreet de Deugd - Bos (nr. 3) en André Groenendijk (nr. 5).  Op plaats 4 staat een nieuw gezicht, Hans van Ommen, met een achtergrond in het sociale domein. Op nr. 6 staat Jan de Kok, bekend van de Kinderboerderij en de Voedselbank en in 2013 nog Vrijwilliger van het Jaar. Bij de eerste 10 staan verder Hilde Cevaal (nr. 7), Robert van der Rhee (nr. 8) en Mary Hamer - de Kloe (nr. 9). Huidig raadslid Theo de Gelder heeft, na 16 jaar actief te zijn geweest in de Alblasserdamse politiek, op eigen verzoek een lagere plaats (nr. 10) gekregen op de lijst.

Wethouder Arjan Kraijo is opnieuw beoogd kandidaat-wethouder van het CDA.
Lijsttrekker Arco Strop: “Met deze lijst ben ik erg content. Het is een mooie mix van ervaring en nieuw talent. Met dit team hopen wij het vertrouwen van de Alblasserdamse kiezers te winnen.
Wij geloven in de kracht van samenwerking en staan klaar om daar na 21 maart opnieuw een belangrijke bijdrage aan te leveren”.

Op de bijgevoegde foto van links naar rechts: Jan de Kok, Margreet de Deugd - Bos, Arjan Kraijo, André Groenendijk, Hans van Ommen, Arie van ’t Zelfde, Arco Strop (Bron foto: CDA Alblasserdam)

Zie ook:

Lees meer over:

CDA verkiezingen kandidaten
Deel dit bericht met je vrienden!