woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Cor de Haan (72) en echtgenote Alida de Haan-Hollander (71) 50 jaar getrouwd

2 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het was op 29 februari dat ze trouwden in Ridderkerk, maar op 1 maart vierden ze hun 50 jarige trouwdag. We hebben het hier over Cor de Haan (72) en zijn echtgenote, Alida de Haan-Hollander (71).

Hij is geboren in Bleskensgraaf en zij in Ridderkerk en dat is ook de plaats waar ze elkaar het ja-woord gaven, nadat ze elkaar eerder ontmoet hadden tijdens de danslessen van Breijer. Die lessen werden toen nog gegeven in Hotel van Krimpen. Cor is al vanaf zijn 58ste  jaar thuis. In zijn werkbare leven was hij garagehouder te Zwijndrecht.

Zij verzorgde de opvoeding van hun drie geadopteerde kinderen en nu leest ze veel en heeft ook veel vrienden. Cor had als hobby het zeevissen, maar daar komt het niet meer van. Thans besteden ze hun tijd aan hun vijf kleinkinderen. Ze hopen deze dag te vieren met een gezellig etentje met kun kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden.

Burgemeester Jaap Paans bracht hun een felicitatie bezoek op 1 maart jongstleden.

Bron foto: Joop Aret.

Lees meer over:

burgemeester jubileum huwelijk
Deel dit bericht met je vrienden!