donderdag 21 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Digitale nieuwsbrief over Werelderfgoed Kinderdijk

6 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Er gebeurt ontzettend veel in en rond Werelderfgoed Kinderdijk. Als inwoner of ondernemer in Alblasserdam heeft u daar ook mee te maken. Om u op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen brengen Alblasserdam en Molenwaard in samenwerking met stichting Werelderfgoed Kinderdijk maandelijks een digitale nieuwsbrief uit, Kinderdijk in Perspectief.

Leest hier de eerste editie van de nieuwsbrief.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in en rond het molengebied? Abonneer u dan op de nieuwsbrief via de link 'aanmelden' onderaan de nieuwsbrief. U ontvangt hem dan maandelijks in uw mailbox.

Deel dit bericht met je vrienden!