Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Terras voor bewoners De Alblashof weer zomerklaar dankzij NLdoet'
12mrt

Terras voor bewoners De Alblashof weer zomerklaar dankzij NLdoet

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Het terras van verpleeghuis De Alblashof in Papendrecht is weer zomerklaar. Diverse vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag 10 maart tijdens NLdoet de handen uit de mouwen gestoken, zodat de bewoners deze zomer kunnen genieten van hun kleurrijke grote tuin.  

Ieder jaar wordt in maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland gehouden met NLdoet. Vrijwilligers konden zich van te voren voor verschillende klussen aanmelden. Sinds eind 2017 verblijven bewoners van De Alblashof op een tijdelijke locatie in Papendrecht. Om de bewoners te kunnen laten genieten van de tijdelijke locatie en het mooie weer, hebben enthousiaste vrijwilligers meegewerkt aan het zomerklaar maken van de grote tuin en de patio’s.

Veel hulp
‘Het is geweldig om te zien dat er zoveel enthousiaste vrijwilligers mee willen helpen’, zegt Janet Voorberg, vrijwilligerscoördinator bij De Alblashof. ‘De vrijwilligers hebben tuinmeubilair afgespoten, planten gepoot en de terrassen grondig schoongemaakt met bezems en onkruidborstels. De bewoners zijn erg blij met de kleurrijke grote tuin en de schone patio’s.’Deel dit bericht met je vrienden!