dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

CDA-taart voor Julia Grotha

4 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op de verkiezingsmarkt op het Makado op 17 maart j.l. hebben tientallen Alblasserdammers meegedaan aan de prijsvraag van het CDA. Om een speciale taart van bakker Prins te winnen, moesten ze het aantal stemmen op het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen raden. De aantallen varieerden van 1150 tot 7531.

Na de  definitieve verkiezingsuitslag bleek dat het CDA bijna 80 stemmen meer had gekregen dan in 2014. Het waren er 1481, goed voor drie zetels in de gemeenteraad van Alblasserdam. De gelukkige prijswinnaar was Julia Grotha. Zij raadde 1480 stemmen. Afgelopen zaterdag ontving zij, samen met haar dochtertje, de taart uit handen van bakker Prins en in het bijzijn van enkele CDA’ers.

CDA Alblasserdam feliciteert de winnares en bedankt alle 1481 stemmers op het CDA.

Bron foto: CDA Alblasserdam.

Lees meer over:

CDA verkiezing taart
Deel dit bericht met je vrienden!