zondag 11 april 2021

Alles over Alblasserdam

Supercars rijden weer met kinderen door de Alblasserwaard

6 april 2018

ALBLASSERWAARD - Supercars rijden weer met kinderen door de Alblasserwaard
Kids and Cars na daverend succes van afgelopen jaren nu weer in de startblokken voor de 5e editie.

Papendrecht, 5 April 2018: Stichting Tafelronde 140 Alblasserwaard, een serviceclub met ondernemende mannen tot 40 jaar, organiseert op zaterdag 14 april a.s. voor de vijfde maal hèt evenement dat je niet wilt missen: Kids and Cars. Vele Ferrari’s, Porsche’s, Aston Martins, en andere heuse sportcars rijden net als in voorgaande edities een route door de regio, waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht .

Informatie zaterdagprogramma
De voorbereidingen voor het programma op zaterdagmiddag 14 april a.s. en de tourrit door de regio zijn in volle gang. Informatie is te vinden op de website, www.kidsandcars.nl, waar de definitieve route en tijden zijn te vinden. Net als vorig jaar zal de konvooi met sportcars vertrekken in Alblasserdam en eindigen in Papendrecht. Tussendoor worden er pitstops gemaakt in Bleskensgraaf en Sliedrecht. Het publiek heeft weer gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de schitterende sportcars.

Stichting Kanjer Ketting
Naast het bezorgen van een prachtige dag aan kinderen die dat goed kunnen gebruiken, wordt er ook naar gestreefd een mooi bedrag te doneren aan een goed doel. Deze editie is dat de Kanjer Ketting Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. De Kanjer Ketting is opgezet als beloningssysteem voor kinderen met kanker. De Kanjer Kralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling en kinderen kijken uit naar hun kleine, kleurige beloning. Maar de Kanjer Ketting is meer.

De Kanjer Kralen maken letterlijk zichtbaar wat voor kinderen zo ongrijpbaar is. Door de Kanjer Ketting begrijpen ze beter wat er met hen gebeurt en krijgen ze grip op hun situatie. Ouders gebruiken de Kanjer Ketting als leidraad om hun kind uitleg te geven en om het voor te bereiden op wat het te wachten staat.

Met de Kanjer Ketting in de hand vertellen kinderen hun verhaal aan hun opa en oma of aan klasgenootjes. Zo helpt de Kanjer Ketting hen door de behandeling heen. Na afloop is de Kanjer Ketting een kleurrijke herinnering aan een ingrijpende periode. Voor gezinnen waar een kind aan kanker is overleden, is de Kanjer Ketting een dierbaar aandenken dat zij koesteren
Verdere informatie is te vinden op hun website, https://kanjerketting.nl.

Ondersteuning
Niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren is het eenvoudig om dit evenement en de Stichting Kanjer Ketting te ondersteunen. Op de website www.kidsandcars.nl vind u een duidelijk zichtbare doneerbutton waarmee u, via veilig betaalproces met iDeal, een gift kunt doen. Alle bijdragen zijn welkom. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kids and Cars via info@kidsandcars.nl.

Lees meer over:

alblasserwaard kinderen kids cars
Deel dit bericht met je vrienden!