woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Familie van der Wiel 50 jaar getrouwd

10 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Alhoewel ze hun 50 jarig huwelijksfeest al op zaterdag 7 april gevierd hebben, waren Arie van der Wiel (74) en Ria van der Wiel-de Haan (77) op maandag 9 april officieel 50 jaren getrouwd.

Arie, geboren in Nw.Lekkerland, ontmoette zijn Ria, geboren in de Kerkstraat, tijdens bijbelstudiedagen. Hij is sinds 2005 met pensioen en brengt zijn vrije tijd door, lezend onder andere over theologie.
Tot zijn pensioen was hij werkzaam in de automatisering bij Nedstaal, een periode waar hij met veel plezier aan terugdenkt. Ria heeft altijd gewerkt als huishoudelijke hulp en nu gaan ze graag samen fietsen.

Arie en Ria hebben drie dochters en een zoon. Tevens zijn zij de trotse grootouders van hun vier kleinzoons.

Burgemeester Jaap Paans bracht hen een felicitatie bezoek op 9 april.

Bron foto: Joop Aret.

Lees meer over:

burgemeester jubileum huwelijk
Deel dit bericht met je vrienden!