woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

VV de Alblas en VV Alblasserdam kijken uit naar derby

16 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Zaterdag  21 april aanstaande treffen vv de Alblas en vv Alblasserdam elkaar in de competitie van de 3e Klasse C.  Een wedstrijd waar menig regio-voetballiefhebber naar uitkijkt. 

Beide clubs maken het voetballiefhebbers heel makkelijk om te komen kijken. De besturen laten weten dat er geen entreegeld wordt gevraagd. Dit gold voor de wedstrijd bij vv Alblasserdam en nu ook voor de wedstrijd op 21 april bij vv de Alblas.

Dit zijn van oudsher altijd leuke wedstrijden waar beide verenigingen met plezier naar uitkijken. Een derby brengt altijd (gezonde) spanning en emotie met zich mee. Dat hoort bij de sport en bij de voetbalverenigingen.

De verenigingen roepen op om de teams op sportieve wijze aan te moedigen. In het verleden is dit helaas weleens moeilijk gebleken. Zowel vv de Alblas als vv Alblasserdam roepen ook hun leden op om op een gezellige en sportieve wijze te supporteren. Vanwege onze buren Rijvereniging Beyaert is het verboden vuurwerk voor of tijdens de wedstrijd af te steken. 

“Deze dag hebben we uitgeroepen tot SuperDerbyday, want er spelen 2 teams van onze verenigingen tegen elkaar op de velden van vv de Alblas. Onze tweede elftallen spelen om 12.30 uur. De eerste elftallen trappen af om 15.00 uur. Het is in ieders belang om deze voetbalmiddag gezellig en sfeervol te maken; “gedoe” kent alleen maar verliezers en daar zit niemand op te wachten”.
Onze spelers, vrijwilligers en de besturen doen in ieder geval hun best om er een heerlijke voetbalmiddag van te maken!”.

Lees meer over:

voetbal derby
Deel dit bericht met je vrienden!