Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Familie vande Kammen 60 jaar getrouwd' Foto: Joop Aret
26apr 2018

Familie vande Kammen 60 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Al op 15 januari 1959 trouwden zij voor de kerk,  maar op 25 april 1959 gaven Jo vande Kammen (82 jaar) en Francien vande Kammen-Hoffmans (82 jaar) elkaar voor de wet het ja woord.

Hij is geboren in Kerkdriel en zij in Amerzoden en ze hebben elkaar ontmoet in Den Bosch, en toen is het nooit meer overgegaan.

Als chauffeur op een van de twee touring bussen van Giessen de Noord heeft hij eerst personeel gereden, waarna hij later aan de slag ging als directie chauffeur, een functie die hij tot zijn pensioen heeft vervuld.

Dat pensioen kwam 23 jaar geleden en nu woont het paar nog zeer gelukkig aan de Waalsmondelaan in Alblasserdam, waar ze de ouders zijn van drie dochters en een zoon en de gelukkige grootouders van hun drie kleinkinderen. Inmiddels zijn er ook al drie achterkleinkinderen.

Francien heeft gewerkt in Den Bosch bij schoenenfabriek van Haren, maar heeft gedurende haar huwelijk nooit meer in loondienst gewerkt. Wel had ze “behangen”als hobby en ze heeft zo ongeveer 30 huizen behangen.

Nadat de kinderen uit huis waren heeft ze steeds honden gehad, waarmee ze vele  prijzen heeft gewonnen.

Samen met Jo en de kinderen en kleinkinderen hebben ze een feestje op 25 april.
Loco-burgemeester Peter Verheij bracht hen diezelfde dag nog een felicitatie bezoek en overhandigde een prachtig boeket bloemen.

Tekst en foto: Joop Aret.Deel dit bericht met je vrienden!