woensdag 21 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Familie Erkelens 50 jaar getrouwd

3 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het is 3 mei precies 50 jaar geleden dat ze elkaar het ja-woord gaven. Joop Erkelens (74) en Nel Ploosteer (71). Ze hebben 2 zoons gekregen en zijn de trotse Opa en Oma van 5 kleinkinderen.

Nadat hij eerst 19 jaar op de ”Kabelfabriek” gewerkt had,  bracht hij zijn verdere arbeidsjaren door, eerst bij Huize de Waard en later bij de Alblashof en daar nam hij 12 jaar geleden afscheid, samen met zijn vrouw, want Nel heeft daar ook gewerkt.

Nu houdt zij zich bezig met het maken van kaarten, terwijl Joop zijn vrije tijd doorbrengt met het maken van muziek (op schuiftrombone). Hij deed (en doet) dat bij harmonie Exceksior, waar hij ruim
50 jaar geleden Nel leerde kennen. Later voegde hij daar nog zijn muzikale lidmaatschap aan toe van het “Wipmolen” senioren orkest, waarmee hij ook de optredens bijwoont.

Binnenkort hopen ze hun 50-jarige huwelijksdag te vieren bij de Vinkenwaard, gevolgd door een etentje bij Damzicht. Loco burgemeester Verheij bracht hen de 3de mei een felictatie bezoek.

Foto: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!