Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemers uitgenodigd voor bijeenkomst van 31 mei over Samenlevingsagenda'
23mei 2018

Ondernemers uitgenodigd voor bijeenkomst van 31 mei over Samenlevingsagenda

ALBLASSERDAM - De SGP, PvdA en CDA hebben een coalitieakkoord voor de periode 2018 – 2022 gesloten. Onder de noemer 'Samen maken we Alblasserdam' bouwen de partijen voort op de afgelopen vier jaar.

Het coalitieakkoord is de basis voor het uitwerken van de Samenlevingsagenda 2018-2022. Hiervoor worden in de komende periode gesprekken gevoerd met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de samenleving. Met de Alblasserdamse ondernemers wil de Gemeente Alblasserdam met elkaar werken aan een ondernemender Alblasserdam en daarvoor een aantal thema's gezamenlijk verder uitwerken.

Namens wethouder Verheij nodigt de Gemeente u als ondernemer graag uit voor de bijeenkomst op donderdag 31 mei vanaf 21.00 uur in de raadszaal van het oude gemeentehuis (Cortgene 2). Tijdens deze bijeenkomst is het doel om het coalitieakkoord te bespreken met ondernemers en input op te halen om te komen tot de Samenlevingsagenda 2018-2022.

De vraag die centraal zal staan in deze bijeenkomst: hoe gaan we de komende tijd met elkaar werken aan een ondernemender Alblasserdam? Er is deze avond de mogelijkheid om in te lopen en in kleinere groepjes het gesprek aan te gaan met raadsleden, vertegenwoordigers van de gemeente en andere ondernemers. De uitkomsten vormen input voor de Samenlevingsagenda 2018-2022.

De Gemeente Alblasserdam verwelkomt u en alle andere Alblasserdamse ondernemers graag op deze avond. Uw input is voor hen van groot belang. Aanmelden voor de avond kan bij Caroline van Aart: ced.van.aart@alblasserdam.nl.

Zie ook:
Samen doen’: Eerste Samenlevingsagenda door College vastgesteld (wo, 2 jul 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!