woensdag 21 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Roel en Christine van der Waal starten Out of the box Onderwijs

28 mei 2018 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Onlangs zijn Roel en Christine van der Waal uit Alblasserdam hun eigen bedrijf gestart, namelijk Out of the box Onderwijs. Het is een jong en fris bedrijf dat bezit over een flinke dosis expertise op het gebied van primair en voortgezet onderwijs.

“Vergeten wat er goed gaat te midden van alle zorgen en uitdagingen? Op zoek naar de positiviteit? Vallen is niet erg, blijven liggen wel. Out of the box Onderwijs helpt door mee te denken, haalbare doelen te stellen en te ondersteunen.”

Roel en Christine van der Waal zijn in hart en ziel échte onderwijsmensen. Christine vertelt enthousiast: We zijn Écht, omdat we ons vak met passie beleven en uitvoeren. Écht, omdat we door leren, ervaren, met vallen en opstaan wijs zijn geworden in het onderwijs. In dit vak hebben we elkaar ook ontmoet. We zijn inmiddels een ruim aantal jaar getrouwd en onze grootste taak in het leven is het opvoeden van onze vier zonen. Dat doen we met veel plezier en een grote rol behang.
We hebben onze passie samengevoegd in ons bedrijf.

Out of the Box onderwijs is toonaangevend in het denken in kansen en mogelijkheden. Met een brede expertise en ervaring willen we ervoor zorgen dat er bij scholen, teams, leerkrachten, ouders en kinderen meer ruimte komt om alle kansen te benutten. We willen een brug slaan tussen heden en toekomst, tussen ‘niet’ en ‘wel’, tussen ‘maar’ en ‘en’.

Out of the box –onderwijs is inzetbaar voor trainingen en coaching van scholen en teams alsmede voor ouders en kinderen. Daarnaast biedt Out of the box Onderwijs bij verlof of uitval Interim Intern Begeleiderschap".

Voor meer informatie: Roel van der Waal, tel. 06-24997841 of Christine van der Waal, Tel. o6-37455177. www.outofthebox-onderwijs.nl

Lees meer over:

onderwijs bedrijf
Deel dit bericht met je vrienden!