Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inschrijvingen SNS  Avondvierdaagse Alblasserdam' Archieffoto uit 2016
04jun 2018

Inschrijvingen SNS Avondvierdaagse Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Van 18 t/m 21 juni wordt in Alblasserdam weer de avondvierdaagse gelopen. Een sportief evenement voor jong en oud wat zich ieder jaar weer kenmerkt door de gezellige sfeer onderweg. Een groot aantal vrijwilligers staat gereed om de vierdaagse, waaraan veel enthousiaste wandelaars deelnemen, in goede banen te leiden.

Er kan ingeschreven worden voor wandeltochten van 2½, 5 en 10 km. De kosten bij voorinschrijving zijn € 4,00 per persoon. Voor groepen die gezamenlijk lopen en groter zijn dan 20 personen is de prijs € 3,00 per persoon. Voor de groepsinschrijving is een inschrijflijst beschikbaar, dit formulier kan gedownload worden via www.avd-alblasserdam.nl.

Nieuwe begeleiderskaarten
Nieuw dit jaar is de begeleiderskaart. Er is gebleken dat er veel mensen meelopen zonder zich in te schrijven. Ook voor deze mensen is de organisatie verantwoordelijk als ze op de route lopen. Zo worden er kosten gemaakt voor EHBO en andere veiligheidsmaatregelen. De begeleiderskaarthouder ontvangt wel versnaperingen onderweg maar geen medaille en “op de kinderen geselecteerde” presentje. Hierdoor kan de begeleiderskaart voordeliger aangeboden worden en kost deze dit jaar ter introductie: €2.00 De organisatie waardeert het als veel begeleiders hiervan gebruik zullen maken.
De voorinschrijving vindt plaats op maandag 11 juni, van 19.00 tot 20.30 uur, in CC Landvast, Haven 4 in Alblasserdam en op zaterdag 16 juni, van 10.00 tot 15.00 uur, in winkelcentrum Makado.

Er is ook de mogelijkheid om op de eerste wandelavond, maandag 18 juni in te schrijven vanaf 17.45 uur. De kosten voor de inschrijving bedragen dan € 7,50 per persoon (begeleiderskaart € 4,00). Op maandag 18 juni is het niet mogelijk om nog als groep in te schrijven.

Meer informatie via:
website: www.avd-alblasserdam.nl
Facebook  https://www.facebook.com/Avond4DaagseAlblasserdam
Twitter: @A4DAlblasserdamDeel dit bericht met je vrienden!