Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Feestelijke lancering van nieuwe website en logo ABC team'
06jun 2018

Feestelijke lancering van nieuwe website en logo ABC team

ALBLASSERDAM - Het ABC team van de gemeente Alblasserdam lanceert op donderdag 14 juni een nieuwe website en een nieuw logo. Dit gebeurt tijdens een middag vol activiteiten voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar op het Raadhuisplein. Kinderen die het leuk vinden om mee te doen, zijn vanaf 15.30 uur welkom. De wethouder Arjan Kraijo onthult rond 16.00 het nieuwe logo en neemt de nieuwe website in gebruik.

Iedereen actief in Alblasserdam
Het Alblasserdam beweeg & cultuur team (ABC team) maakt sportieve en culturele activiteiten toegankelijk voor alle Alblasserdammers. Onder het motto 'iedereen actief in Alblasserdam' wil het team er bovendien voor zorgen dat iedereen kan meedoen aan de activiteiten van zijn of haar keuze. Dus jong en oud, gezond en minder gezond, beperkt en niet beperkt. De website www.abcalblasserdam.nl is een belangrijk hulpmiddel. Vanaf 14 juni kan iedere inwoner van Alblasserdam op deze centrale plek alle informatie en het actuele aanbod vinden van de aangesloten sportverenigingen en cultuuraanbieders.

Activiteiten op 14 juni
Tijdens het lanceringsfeestje op 14 juni kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zich onder het genot van muziek uitleven op onder meer een springkussen. Ook is er een blote voeten pad, een slagwerkworkshop en zijn er verschillende sportieve activiteiten. De organisatie is in handen van het ABC team in samenwerking met de kinderopvangorganisatie Wasko, Kunstkanjers en de Bibliotheek AanZet. Het evenement eindigt rond 17.00 uur. De deelnemers gaan naar huis met een leuke goodiebag van het ABC team.Deel dit bericht met je vrienden!