woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Echtpaar van de Graaf, 60 jaar getrouwd

14 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op 12 juni was het 60 geleden dat ze elkaar in Ridderkerk het ja-woord gaven. Dat huwelijk werd voltrokken nadat ze vijf jaar daarvoor elkaar ontmoetten in Oostendam. De datum weet Cees zelfs nog: 12 juni 1950. Cees van de Graaf (86) liet zijn Bets Schouten (85) nooit meer los en nu genieten ze nog volop in hun mooie appartement aan de van Eesterensingel, na eerst in de Talmastraat en later aan de Blokweerweg gewoond te hebben.

Zijn werkzame leven bracht hij door op de kabelfabriek, waar hij zijn loopbaan beeindigde als “traffic manager”en nu alweer 26 jaar thuis is. Bets heeft in de huishouding gewerkt. Momenteel houdt Cees zich bezig met stamboom onderzoek. Dat is iets totaal anders dan zijn eerdere liefhebberij.......altijd was hij bezig met de dierenbescherming.

Het echtpaar heeft twee zoons en twee dochters en zij zijn de trotse Opa en Oma van vier kleinkinderen. Helaas zien ze elkaar niet zo vaak, want hun oudste zoon woont in Australie en een van hun dochters woont in Engeland.

Ze hopen binnenkort een etentje te geven bij Hotel van Krimpen in Alblasserdam. Op die plek
was toevallig ook hun huwelijks feest. Burgemeester Jaap Paans bracht hen op 13 juni een felicitatie bezoek.

Foto's © Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!