Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem '18e editie SNS Avondvierdaagse succesvol verlopen'
25jun 2018

18e editie SNS Avondvierdaagse succesvol verlopen

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse SNS Avondvierdaagse is mede door de inzet van vele vrijwilligers succesvol verlopen. Het startsein werd dit jaar gegeven door Burgemeester Jaap Paans en  presentator Bert Nuninga. Burgemeester Jaap Paans en Wethouder Arjan Kraijo hielpen mee de wandelaars hun welverdiende medaille uit te reiken.

Het totaal aantal deelnemers is 1173 en is meer dan vorig jaar. De beker voor de groep met de grootste groei is dit jaar gewonnen door de De Twijn(5km) met 77 deelnemers.

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en de muziekgroepen De Valse Noten uit Dordrecht, De Vrolijke Noot uit Alblasserdam en Showband Jong Holland uit Zwijndrecht. De verkeersregelaars zorgden er voor dat het defilé veilig en ongestoord de route kon volgen. Tijdens de optocht stonden de toeschouwers rijen dik langs de route. De wandelaars werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie.

De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage aan de 18e editie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse.

Zie ook:
Verkeersmaatregelen omtrent intocht van de SNS Avondvierdaagse Alblasserdam (vr, 15 jun 2018)
Verkeersmaatregel tijdens de SNS Avondvierdaagse Alblasserdam (ma, 11 jun 2018)
Inschrijvingen SNS Avondvierdaagse Alblasserdam (ma, 4 jun 2018)
Sponsorcontract Avondvierdaagse verlengd (ma, 21 mei 2018)
Avondvierdaagse Alblasserdam zoekt vrijwilligers (ma, 23 apr 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!