Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ladies’ Circle Alblasserwaard viert 25-jarig jubileum'
26jun 2018

Ladies’ Circle Alblasserwaard viert 25-jarig jubileum

ALBLASSERWAARD - Zaterdag 23 juni heeft Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard haar 25-jarig jubileum gevierd. Dit werd gevierd in De Portier in Alblasserdam door de huidige Ladies, maar ook door oud Ladies die de afgelopen 25 jaar actief zijn geweest voor de Stichting.

Ladies’ Circle Alblasserwaard zet zich, onder het motto vriendschap & service, al 25 jaar in voor goede doelen in de regio. Dit gebeurt door het houden van handen-uit-de-mouwen acties, maar ook door het organiseren van evenementen waarbij mooie bedragen opgehaald worden.

Stichting Samball verzorgde deze avond een Bingo voor de dames en daarnaast een spetterende disco met DJ Silver. Ook deze avond werd er geld ingezameld en dit keer voor Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job maakt het mogelijk dat ook kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving hun verjaardag kunnen vieren. De Ladies gaan daar in september weer een handen-uit-de-mouwen actie houden in de vorm van het inpakken van verjaardagsboxen en zullen dan de cheque overhandigen.



Deel dit bericht met je vrienden!