Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer F. de Heer'
04jul 2018

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer F. de Heer

ALBLASSERDAM - Loco-burgemeester Peter Verheij reikte deze woensdag 4 juli een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer F. de Heer uit Alblasserdam. Dit gebeurde om ongeveer kwart over drie in de Ebenhäezerkerk aan de Plantageweg in Alblasserdam. De heer De Heer werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde tijdens een presentatie over bijbelverspreiding wereldwijd.

De heer F. de Heer (63) zet zich al sinds 1994 belangeloos in voor de samenleving, in het bijzonder voor de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam die 1500 leden telt. Hij was 24 jaar ouderling en scriba van de gemeente. Daarnaast was hij voorzitter van de bibliotheekcommissie van de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam. Bovendien was hij als voorzitter en organist nauw betrokken bij het kinderkoor Jong Hamaälooth. Vanwege gezondheidsredenen is de heer de Heer in februari dit jaar gestopt met zijn vrijwilligerswerk voor de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam.

In het verleden heeft de heer De Heer zich tien jaar ingezet als leidinggevende bij de bijeenkomsten van de jeugdvereniging en bij bijeenkomsten van 16-jarigen van de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam. Hij was ook tien jaar redacteur van de kerkbode.Deel dit bericht met je vrienden!