Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 28 juli ontvangt Ben Corino In Studio De Witt Erik ‘t Hart' Charles- artiesten naam Charley Cruz- Croes
27jul 2018

Zaterdag 28 juli ontvangt Ben Corino In Studio De Witt Erik ‘t Hart

DORDRECHT - De Dordtse Multi-instrumentalist en songwriter Erik J.W. (57) uit Dordrecht speelde als drummer maar ook gitarist/zanger in o.a Straight, Appaloosa, Tone Twisters, The Erik Hart Band, Gone To The Game en The Retailers. Dit waren bijna allemaal Dordtse bands. Straight heeft in de 80s het voorprogramma van de Golden Earring zelfs gedaan in toen de voormalige Ton Menken Hal. Met Appaloosa trad hij veel in zowel het binnen en buitenland op. Opmerkelijk vaak werd Frankrijk veel bezocht voor grote optredens. Met zijn eigen home-studio neemt hij ook eigen songs en soms covers op. Van 70s Country Rock en Americana t/m Hard Rock zijn favoriete stijlen. Invloedrijke en favoriete bands zijn The Outlaws, Johnny Cash, Kentucky Headhunters, Pat Travers Band, CCR, Billy Joe Shaver e.v.a.Nu met akoestische gitaar heeft hij een degelijk eigen repertoire weten op te bouwen na jaren van verdienstelijk schrijven. In de uitzending praat Ben Corino met Erik over zijn muziek, luisteren naar zijn playlist en zal hij ook akoustisch live spelen tijdens de uitzending. (Foto hierboven: Wim van de Pol)

In het tweedeuur is er aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en de regio.
Onder andere is er aandacht voor het horecabeleid van de gemeente Dordrecht. Recent werd Cafe Arina op de Voorstraat-West tijdelijk gesloten na een geweldsincident. Dichter van dienst is de dichter Maria Ros.

Foto hierboven: Tijdens het gesprek in Studio de Witt spreekt Ben Corino met met Gertjan Kleinpaste, Burgerraadslid van Gewoon Dordt, Joop Vastenhoud en Kees Klok over de voorlopige en tijdelijke sluiting door loco-burgemeester Marco Stam van Arina Nicholson's cafe Arina, dit naar aanleiding van een geweldsincident. Zij plaatsen kanttekeningen bij de genomen sluitingsmaatregel. Want Cafe Arina staat niet bekend als een ‘Vechtkroeg’. Wordt er met een kanon op een mug geschoten....? (Foto: Wim van de Pol)

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 1083 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.Deel dit bericht met je vrienden!