Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muziekvereniging Excelsior weer van start met muzieklessen'
22aug 2018

Muziekvereniging Excelsior weer van start met muzieklessen

ALBLASSERDAM - Vanaf woensdag 29 augustus 2018 start Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam weer met nieuwe muzieklessen. Ben je geïnteresseerd in muziek en wil je graag een instrument leren bespelen? Wacht dan niet langer maar ga het gewoon doen!

Bij aanmelding voor 30 september kun je gebruik maken van de speciale aanbieding waarbij de eerste vier lessen gratis zijn. Een muziekinstrument krijg je in bruikleen.

Naast de koperen blaasinstrumenten als trompet, hoorn, trombone en bariton kun je bij Excelsior ook terecht voor slagwerk en houten blaasinstrumenten als klarinet, dwarsfluit, hobo, saxofoon en zelfs blokfluit. Uiteraard is de gevorderde muzikant op een blaasinstrument of slagwerk ook van harte welkom.

Excelsior repeteert iedere maandagavond van 19.30 – 21.30 uur in de bijzaal van de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam onder leiding van dirigent Dominique Capello. Nu al nieuwsgierig en wil je informatie? Stuur een mail naar info@excelsioralblasserdam.nl, bel naar  Marianne van Erk, telefoonnr. 078-6915811 of kom langs tijdens de repetitie.Deel dit bericht met je vrienden!