Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De SWA zoekt de mooiste foto van Alblasserdam'
23aug 2018

De SWA zoekt de mooiste foto van Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Jouw foto van Alblasserdam bij iemand in een ander land op de koelkast? Dat kan! De Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseert een fotoactie, zodat ze met de foto's kaarten kunnen maken. De opbrengst van de kaartverkoop komt te goede aan Kerstsaam.

Kerstsaam is een evenement speciaal voor mensen die het financieel niet zo breed hebben of geen familie (in de buurt) hebben om de kerstgedachte mee te delen. Voor deze groep mensen wordt in Landvast een driegangendiner inclusief entertainment en cadeaus, georganiseerd. Lees hier een terugblik op Kerstsaam 2017.

De mooiste foto's van Alblasserdam komen in de fotocollectie. Deze foto's gaan we verkopen in de omgeving. Uiteraard valt er ook een prijs te verdienen. Iedere deelnemer maakt kans op een fototaart, lunch en een kaartenset. Stuur je zelf gemaakte foto voor 1 september naar de Stichting Welzijn Alblasserdam, Cortgene 20, ​2951 ED Alblasserdam of via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.Deel dit bericht met je vrienden!