maandag 6 december 2021

Alles over Alblasserdam

Stichting Welzijn Alblasserdam staat ook op het Havenfestival

7 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) staat zaterdag 15 september met een kraam op het Havenfestival. Deze braderie is bij uitstek de gelegenheid voor Alblasserdammers om elkaar te ontmoeten. Ook bij de SWA kraam is weer het een en ander te beleven.

De uitslag van de fotowedstrijd die in augustus via sociale media werd uitgezet, zal bekend worden gemaakt. Uit het grote aantal inzendingen is een keuze gemaakt en er worden drie mooie prijzen weggeven. De kaartenserie ‘Groeten uit Alblasserdam’ zal in de kraam te koop zijn; de opbrengst komt ten goede aan de organisatie van Kerstsaam 2018.

Daarnaast is de SWA altijd op zoek naar goede ideeën om mee aan de slag te gaan. Daartoe zal in de kraam een ideeënbord staan. Op dit ideeënbord kunnen Alblasserdammers hun suggesties om wijk of straat een stukje leuker te maken kwijt. Wat verdient uw wijk? Door ideeën te verzamelen en op een plattegrond te markeren, ontstaat er een mooi beeld van de actieve buurten in het dorp.

Maria Remmers, dorpsmakelaar bij de SWA, geeft aan steeds op zoek te zijn  naar nieuwe impulsen uit het dorp. Uit het ideecafé is al een aantal leuke suggesties naar voren gekomen en ook tijdens het Havenfestival verwacht zij actie en creativiteit vanuit de bezoekers. De drie beste ideeën kunnen bovendien op een financiële bijdrage rekenen.

De kraam is de hele dag te vinden voor het kantoor van de SWA. Medewerkers zijn aanwezig om mee in gesprek te gaan. Uiteraard staat de koffie en thee klaar! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Lees meer over:

swa havenfestival
Deel dit bericht met je vrienden!