dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Ladies’ Circle maakt zich sterk voor het Ouderenfonds tijdens het Havenfestival

10 september 2018

ALBLASSERDAM - Tijdens de braderie van het Alblasserdamse Havenfestival zal Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard aanwezig zijn met een stand om aandacht te vragen voor het Ouderenfonds. Er zullen diverse producten verkocht worden waarvan de opbrengst naar dit goede doel gaat.

Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard zet zich in voor verschillende doelen binnen en de buiten de regio. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van verschillende handen-uit-de-mouwen acties. Dit keer gaat de opbrengst van de actie naar het Ouderenfonds. Op het Havenfestival zullen zij diverse plantjes verkopen en nagels lakken. Ook zal er een grabbelton aanwezig zijn.

Meer dan 200.000 ouderen in Nederland voelen zich extreem eenzaam. Het Ouderenfonds haalt ouderen uit hun isolement en zorgt voor meer sociale contacten en onvergetelijke momenten. Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard hoopt met deze actie hier een mooie bijdrage aan te kunnen leveren.

Contactgegevens:
Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard
Mariska Verwoert
Lc35@ladiescircle.nl

Deel dit bericht met je vrienden!