dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Feestelijk muziekoptreden voor Dag van de Ouderen

11 september 2018

ALBLASSERDAM - Op maandag 1 oktober aanstaande is het de Internationale Dag van de Ouderen. Daarom organiseren Waardeburgh en Smile op vrijdag 28 september aanstaande van 14.30 uur tot 16.15 uur een feestelijke muziekmiddag voor senioren in Waardeburgh zorgcentrum De Waard, de Alblashof 1B te Alblasserdam.
 
Zanger Paul Sellers geeft deze middag een feestelijk muzikaal optreden. Paul Sellers is een veelgevraagde zanger met een uitgebreid repertoire. Komt u ook gezellig luisteren en meezingen?

Waardeburgh biedt u gratis toegangskaarten aan. De kaarten zijn vanaf 11 september tot en met 24 september verkrijgbaar bij Smile, Maasstraat 30 in Alblasserdam (maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur) en bij de receptie van zorgcentrum De Waard, de Alblashof 1B in Alblasserdam (tijdens kantooruren). Bij het afhalen van de toegangskaarten koopt u (minimaal) twee consumptiemunten ter waarde van € 3,- die u tijdens deze muziekmiddag kunt inwisselen voor diverse consumpties. De feestelijke muziekmiddag begint om 14.30 en duurt tot 16.15 uur.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.  Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met  zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).

Lees meer over:

concert waardeburgh ouderen
Deel dit bericht met je vrienden!