dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Kaartverkoop Back to Vinyl begint op 22 september

17 september 2018

ALBLASSERDAM - Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Back to Vinyl het eerste grote feest was dat in cultureel centrum Landvast werd georganiseerd. Inmiddels gaan de organisatoren op 3 november op voor de 33ste editie van het vinylfeest. De kaartverkoop begint zaterdag 22 september om 10 uur.
Back to Vinyl werd voorheen georganiseerd in De Wipmolen in Alblasserdam en groeide langzaamaan uit tot ‘the party to be’. “Gezelligheid, unieke sfeer, weerzien en de muziek die je graag wil horen. Dat zijn de kernwoorden van ons feest,” geeft organisator Ariejan Boon aan. Samen met Ben Bochanen, Lykele Bokhorst, Harry Kemp en de onmiskenbare steun van Landvast wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van het feest.

Dat het een gewild feest is, blijkt wel uit het feit dat de laatste edities het bordje ‘Uitverkocht’ heel rap na de start van de verkoop werd opgehangen. “Het is een feest voor een doelgroep die vindt dat er niet al te veel voor ze wordt georganiseerd, maar ook tal van jongeren weten inmiddels hoe leuk de sfeer bij Back to Vinyl is. En het grappige is: die kennen ook alle muziek uit vervlogen tijden,” lacht Boon. “En dan is het niet vreemd dat iedereen daar graag naar toe gaat.” De inrichting van de zalen zal niet afwijken van de vorige edities: op de bovenste etage van Landvast wordt de ruimte naast de bar ingericht als Classic Rock Café en de zaal er naast als soul-discopaleis. En de muziek komt uiteraard alleen van vinyl uit 60/70/80.

Kaartverkoop
De kaartjes worden centraal door Landvast verkocht: via de balie aan Haven 4 in Alblasserdam of online via de website www.landvast.nl. De tickets die online besteld worden, moeten meteen afgerekend worden met Ideal. De kaartverkoop start op 22 september om 10 uur.
Back to Vinyl vindt plaats op 3 november en begint om 21:30 uur. De deuren gaan om 21:00 uur open.

Foto bijschrift: Harry Kemp en Ben Bochanen overleggen welke plaat in het classic rock café gedraaid wordt.

Lees meer over:

landvast back to vinyl
Deel dit bericht met je vrienden!