dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Ladies Circle’ 35 maakt 200 Euro over naar Ouderenfonds

17 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Stichting Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard heeft zich tijdens het Alblasserdamse Havenfestival ingezet voor het Ouderenfonds. Dit hebben zij gedaan door te flyeren, praatjes te maken met voorbijgangers maar ook door geld in te zamelen voor dit goede doel.

Stichting Ladies’ Circle 35 zet zich in voor verschillende goede doelen. Dit keer besloten de Ladies om aandacht te vragen voor het Nationale Ouderenfonds. Door een mooie donatie van Ron’s Bloemensjop werden er verschillende plantjes verkocht. Ook werden er nagels gelakt en was er een grabbelton aanwezig. Hierdoor kunnen de Ladies het bedrag van €200,- naar het Nationale Ouderenfonds overmaken.

Voor deze gelegenheid heeft Stichting Ladies’ Circle 35 haar huisstijl flink opgefrist. Begin september hebben zij een nieuw logo gepresenteerd. Door dit te gebruiken in de aankleding van hun kraam kwamen ze op het Havenfestival goed voor de dag.

De Ladies zijn blij dat ze met deze actie een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan het Nationale Ouderenfonds. In Nederland voelt 1 op de 4 ouderen zich eenzaam. Het Nationale Ouderenfonds zorgt ervoor dat deze ouderen uit hun isolement gehaald worden en in het zonnetje worden gezet. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van leuke activiteiten.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!