dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Getuigen van mishandeling op de Dam gezocht

20 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Een avondje stappen in zijn woonplaats eindigde voor een 27-jarige Alblasserdammer vrijdagnacht in het ziekenhuis. Hij werd op straat mishandeld en liep een fikse hoofdwond op. Onze recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer liep in de nacht van 14 september rond kwart over twee met zijn vrienden op de Dam, toen hij werd geslagen door onbekende mannen. De Alblasserdammer viel. Toen hij op de grond lag, kreeg hij nog een trap tegen zijn hoofd. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd en moest per ambulance over worden gebracht naar het ziekenhuis.

Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met hem. De politie onderzoekt wie de verdachten zijn, wat er exact is gebeurd en wat de aanleiding voor de mishandeling is. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie?

Neem dan contact op met de politie, via 0900-8844.
Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M.: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees meer over:

mishandeling dam getuigen
Deel dit bericht met je vrienden!